Sikurse të gjitha gratë e këngëtarëve tanë edhe bashkëshortja e Sinan Vllasaliu shpesh është bërë pjesë e mediave rozë.

Teuta Vllasaliu ndonëse e tërhequr dhe larg faqeve rozë, përsëri është gjetur një mënyrë që për të të shkruhet dhe të hulumtohet, shkruan Kosovarja.

Çifti në fjalë gëzojnë një jetë shumë të lumtur, ku nga martesa e tyre kanë fëmijë dhe tani janë edhe gjyshër të në nipi të mrekullueshëm.

Siç edhe shihet, vogëlushi ka qenë freskimi dhe lumturia e shtëpisë së tyre, ku çdo moment i kushtohet vetëm atij duke i anashkaluar të gjitha gjërat.

Teuta, tani këto ditë gjendet në disa ditë pushimi bashkë me të, dhe me shumë gjasë kohë më të mrekullueshme se sa me nipin nuk ka kaluar deri më tani.

Kjo po vërtetohet edhe përmes postimeve të shumta, ku Teuta aq dashuri të madhe ndjen për të, sa edhe puthjet në buzë nuk i kursen farë për të. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË