Emina Cunmulaj ishte në lidhje live me “Opinion” mbrëmjen e kaluar.

Ajo tregoi se ka dy javë e izoluar me vajzat, ndërsa bashkëshortit i duhet të dalë.

Edhe pse është një situatë e vështirë dhe ajo pohoi me shaka se izolimi ka filluar t’i vijë në majë të hundës, shpreson se do kalojë sa më shpejt. Emina shtoi se kohën e kalon me vajzat, duke u ushtruar fizikisht apo duke u marrë disa orë në ditë me skulpturë, kur vajzat flenë. Modelja po ashtu zbuloi edhe një detaj të veçantë për bashkëshortin e saj dhe bizneset e tij.

“Burri im ka 15 mijë punëtorë në gjithë botën dhe i ka mbyllur për momentin. Disa restorante janë lënë të hapura, por vetëm për ‘delivery’. Ai është zemërmadh dhe është organizuar t’u japë punëtorëve një muaj pagesë falas dhe produkte ushqimore”, u shpreh ajo, duke marrë edhe komplimentet e Fevziut, i cili tha se duhen shumë biznesmenë të tillë në rastet kur njerëzit kanë nevojë.

 

MUND TË JU PËLQEJNË