Alina Boz është aktorja më e pëlqyer turke për momentin.

Rolet e saj po arrijnë tyë kenë sukses si në Turqi ashtu edhe jashtë saj.

Në publikun shqiptar ajo u bë e njohur me rolin e saj të ‘Azrës’ në serialin ‘Zonja Fazilet dhe të bijat’.

Azra cilësohet si një prej aktoreve më të bukura turke.

E këtë bukuri duket se ajo e ka trashëguar nga nëna e saj.

Në foton që e ka publikuar me të shohim se ato ngjajnë shumë.

MUND TË JU PËLQEJNË