Ish-presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga po vazhdon të shkëlqejë me paraqitjet e saj.

Sot ajo ishte pjesë e panelit në konferencën ndërkombëtare “Roli i zyrtareve policore në reagim ndaj kërcënimeve transnacionale” të organizuar nga Policia e Kosovës dhe Shoqata e Grave në Policinë e Kosovës.

Ajo aty bëri foli për rolin krucial të grave police në adresimin e kërcënimeve dhe krimeve transnacionale.

Përveç fjalimit që bëri, ajo që ra në sy është edhe veshja e saj.

Jahjaga kishte veshur pantallona të zi, të kombinuar me një sako ngjyrë portokalli, e cila i shkonte shumë.

MUND TË JU PËLQEJNË