Ka ndërruar jetë në moshën 85 vjeçare aktorja e madhe shqiptare, Leze Qena që la pas vetës një bagazh të gjerë artistik.

Vdekja e saj ka tronditur komunitetin artistikë dhe botën e artit të cilët përmes rrjeteve sociale kanë shprehur kujtimet për të dhe ngushëllimet.

Më poshtë disa nga personazhet e njohura që kanë shprehur ngushëllime për vdekjen e aktores:

https://www.instagram.com/p/B-J4IGjBgUE/?utm_source=ig_embed

 

https://www.instagram.com/p/B-J0JqRDIQo/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B-JzeG4jw3I/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B-JzH9bjNfC/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B-JwU2PnDDY/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B-J4-5kjHLE/?utm_source=ig_embed

 

MUND TË JU PËLQEJNË