Pak ditë më parë, Ariana Fejzulluahu, përmes një postimi në Instagram, bëri të ditur se për një kohë, bashkëshorti i saj Ermali do të tri larg çdo aktiviteti, shkruan “Kosovarja”.

Ariana, për një moment u shndërrua në zëdhënsen e të shoqit, duke raportuar për të dhe hapat e tij të mëtejm.

Në fakt, Ermali qe na ajo dit më nuk është dukur gjëkundi. Çfarë ndodhi me të, ku mbet?

Siç kuptojmë, familja Fejzullahu ndodhen në Brezovicë, ku po i kalojnë këto ditë në të cilat bota po përballet me Covid 19-të.

MUND TË JU PËLQEJNË