Minisitri i Shëndetësisë së Kosovës Arben Vitia dje mbajti një takim me ambasadorin e Shqipërisë në Kosovë, Qemajl Minxhozin.

E natyrisht që temë diskutimi nuk kishte si të mos jetë “koronavirusi” i cili ka filluar ti prekë edhe qytetarët e disa vendeve të Shqipërisë, shkruan “Kosovarja”.

E ‘gjoja’ për t’iu dalë në ndihmë “vëllezërve” tanë në rast të kësaj epidemie vdekjeprurëse Vitia e pa si të udhës t’iu hap rrugët këtyre qytetarëve për tu shërbyer edhe në spitalin e Gjakovës dhe të Prizrenit.

Kjo punë natyrisht që e nervozoi shumë kryetarin e Gjakovës, i cili ka reaguar menjëherë, madje edhe duke e quajtur Vitinë një patriot “axhami”.

Ndër të tjera, Gjini i tha se nuk guxon me sjellë askënd prej askund pa ardh personalisht Vitia e ta shohë nga afër gjendjen e spitalit të Gjakovës./Kosovarja/

Lexojeni statusin e plotë të kryetarit Ardian Gjini:

MUND TË JU PËLQEJNË