Së fundi është përhapur coronavirusi, në shumë vende të botës, ku mijëra njerëz humbën jetën.

Ky virus ka ngjallur panik te shumë njerëz. Ndër ta është edhe këngëtari shqiptar, Alban Skenderaj.

Ai përmes një postimi në Instagram mendon se coronavirusi është përhapur në masë edhe në Shqipëri.

Ai thotë se si rrallë herë më parë në Shqipëri është duke dëgjuar njerëz me ankesa për gripin dhe kjo ka futur atë në dyshime se sëmundja është përhapur tashmë.

Postimi i plotë:

MUND TË JU PËLQEJNË