Është bërë trend gjithënadej që fotot të përpunohen me photoshop, të rregullohet gjithçka, madje deri në detajet më të imëta, shkruan “Kosovarja”.

Lista e këngëtareve që i korrektojnë fotot, është e gjatë. Në fakt, nuk dijmë të ketë këngërare që nuk ndërhyjnë në fotografi.

E, megjithatë, është njëra që nuk e ka problem këtë punë, që fotot i nxjerr pa photoshop e pa filtera.

Kjo është këngëtarja Adelina Thaçi, që është origjinale në të gjitha aspektet, shkruan “Kosovarja”.

Adelina, po duket shumë bukur edhe me foto natyrale dhe pa poza të ekzagjëruara.

MUND TË JU PËLQEJNË