Një nënë shtatzënë 24- vjeçare e prekur nga koronavirusi ka arritur të lindë një foshnjë të shëndetshme në rajonin e Attikon-it në Greqi.

Mjekët grekë testuan foshnjen për koronavirus dhe rezultoi negativ. Ata janë optimisë se koronavirusi COVID-19 nuk transmetohet nga nënat shtatzëna tek foshnjat e tyre dhe lindjet mund të kryhen normalisht.

Operacioni zgjati për 1 orë dhe ishte një ndërhyrje çezariane ndërkohë të dy si nëna e infektuar dhe foshnja janë në gjendje të stabilizuar shëndetësore.

MUND TË JU PËLQEJNË