Ushtrim që ju stërvit trurin Nëse ndiheni sikur truri juaj ka nevojë për pak akordim, enigmat dhe testet janë ndoshta mënyra më e mirë për ta mbajtur atë funksionues deri në përsosmëri.

Mos përdorja e trurit tuaj rezulton në dobësim dhe sigurisht që nuk dëshironi që kjo të ndodhë.

Të punoni shumë në trurin tuaj mund të duket e vështirë në fillim, por pasi të merrni përfitimet e mëvonshme do kuptoni se ia kanë vlejtur përpjekjet.

Nëse nuk e gjeni dot, përgjigjien e keni më poshtë:

MUND TË JU PËLQEJNË