U bë i njohur përmes videove të shprendara në rrjete sociale ku shihet duke vizituar familje të varfra shqiptare në Kosovë dhe jo vetëm, shkruan “Kosovarja”.

Është fjala për bamirësin e njohur, Halil Kastrati, aktiviteti i të cilit është i njohur gjërësisht në popull.

Kastrati dhe shoqata që e drejton, “Jetimat e Ballkanit”, kanë bërë me kukm mbi kokë shumë familje, duke u kthyer shpresen dhe lumturinë, duke u kthyer buzëqeshjen në fytyrat e tyre të grysura nga dhimbja dhe vuajtja, shkruan “Kosovarja”.

Po, Halil Kastratin kush e bënë të qesh? E keni parë shpesh me lot në sy, por edhe ai di të qesh, madje me të madhe, si në këtë fotografi.

MUND TË JU PËLQEJNË