Motrat Mustafa janë dy personazhe shumë të dashura, të popullarizuara e të kërkuara.

Muzika i ka bërë ende më të bashkuara e më të pandashme, ku gjithnjë kanë qenë mbështetja dhe frymëzimi për njëra tjetrën, shkruan Kosovarja.

Puna e tyre e pandalshme dhe përkushtimi në muzikë, i ka sjell më produktive, më të dalluara e më të veçanta.

Jo vetëm në videoklipe e paraqitje i kemi parë së bashku, por edhe në ahengje e gëzime familjare marrin pjesë gjithmonë duke ndezur atmosferën në maksimum.

Por, a e dini se këto të dyja dikur nuk kanë qenë aq të bashkuara sikur që janë sot.

E para që nisi karrierën e muzikën pa tjetrën, ishte Sahidja me këngën “Thellenez thellenez”.

Për ju që nuk e keni ditur iu ftojmë ta dëgjoni këtë këngë të bukur, e po ashtu ta shikoni Sahiden me shenjën që deri vonë e kishte në hundë. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË