Në kushtet e karantinimit dhe distancimit social ka disa veprimtari argëtuese për të bërë më miqtë ndërkohë që i ke larg.

Për të gjithë ata, që u lodhën nga bisedat në telefon, u lodhën duke menduar si do ta vrasin kohën, Cosmopolitan jep 7 ide:

Një konkurs gatimi me miqtë

Ushtrime me miqtë në të njëjtën kohë

Plotëso fjalëkryq në grup me miqtë, nga telefoni

Filma dhe Chat në Netflix me miqtë për të komentuar ngjarjet dhe aktorët

Lojëra online me miqtë kudo që ndodhen, në Xbox, telefon, kompjuter e kudo

Ndiqni një kurs online

Krijo çdo ditë një temë karantine me miqtë dhe ndiqeni të gjithë e ndani më pas fotot. Temat mund të jenë nga më të ndryshmet që nga veshjet, gatimet, këngë karaoke, e çdo gjë që të sjell imagjinata.

MUND TË JU PËLQEJNË