Të gjithë kanë sekrete që i mbajnë vetë, por çdo marrëdhënie duhet të bazohet në besim.

Komunikimi i mirë është thelbësor, por nëse partneri juaj dëshiron të fshehë diçka, duhet të dini se kur t’i bëni ata të thonë të vërtetën. Duke qenë të vetëdijshëm për shenjat tregojnë se ata mund të mbajnë sekrete nga ju do ju bëjë të jeni më vigjilentë në këto raste.

Zëri i tyre ndryshon – Nëse zbuloni një ndryshim në lartësinë e zërit të partnerit tuaj kur ata po flasin me ju, ata mund t’ju gënjejnë. Ata madje mund të pastrojnë fytin e tyre më shpesh se zakonisht ose të marrin frymë rëndë. Këto janë reagimet natyrore të trupit të tyre kur nervozohen për diçka.

Ata shmangin kontaktin me sy – Sytë mund të zbulojnë shumë emocione, kështu që nëse partneri juaj vazhdon të shmangë shikimin tuaj, mund të ndodhë sepse ata nuk duan që ju të shihni përmes tyre. Ju mund të gjeni frikë në sytë e tyre dhe kjo është arsyeja pse ata përpiqen të mos bëjnë kontakt me sytë me ju.

Kur u përgjigjeni pyetjeve tuaja, përgjigjet e tyre janë të paqarta dhe sytë e tyre bëhen të shpejtë – Sytë që lëvizin në të djathtë po kërkojnë kujtime, ndërsa sytë që lëvizin në të majtë po krijojnë gënjeshtra. Nëse përgjigjet e partnerit tuaj janë të paqarta ose të detajuara jashtëzakonisht, kjo mund të jetë një shenjë se ata po përpiqen të mbulojnë diçka. Një tjetër shenjë tregimi është kur ata i përgjigjen pyetjes suaj me një pyetje, sepse ata po përpiqen të marrin kohë shtesë për të krijuar gënjeshtra.

Gjuha e tyre e trupit tregon që ata janë nervozë rreth jush – Një mënyrë tjetër për të thënë nëse partneri juaj po ju gënjen është duke shikuar se çfarë bëjnë ata me duart e tyre. Nëse partneri juaj normalisht nuk i fut duart në xhepat e tyre, por befas fillon ta bëjë këtë, mund të jetë që ata po përpiqen të ngushëllohen veten sepse e dinë se po bëjnë diçka të gabuar.

Ata janë “super-protektorë” të telefonit të tyre – Ndërsa privatësia është e rëndësishme, nuk duhet të ketë arsye që partneri juaj të jetë tepër protektor i telefonit të tyre. Nëse ata vazhdojnë të marrin mesazhe në kohë të çuditshme dhe ata tërhiqen sa herë që pyesni për ta, ata mund të kenë diçka për t’u fshehur.

MUND TË JU PËLQEJNË