Ndarja nuk është kurrë e lehtë edhe ajo do imagjinatë dhe guxim.

Ja, cilat janë 36 frazat e ndarjes më patetike, të vërtetuara që janë 100% reale. Ia vlen të qeshësh me to (sidomos kur nuk i ke provuar në kurrizin tënd)!

1. Shkaku nuk je ti, jam unë.

2. Mendoj se po bëj gabimin më të madh të jetës sime, por po të lë.

3. Personi që do të lidhet me ty, do të ketë fat.

4. Ti meriton një njeri më të mirë se unë.

5. Nuk jam ende gati për lidhje serioze.

6. Të dua, por kam nevojë për lirinë time, të njoh vajza të tjera dhe të përfitoj akoma nga beqaria.

7. Kam vuajtur shumë, nuk mund të dashuroj më.

8. Jam shumë xheloz, ti do të punosh vetëm me burra, prandaj mendoj se është më mirë të ndahemi.

9. Vazhdoj të dua ish-in.

10. Dua të mbetemi miq.

Image result for dua te ndahem fraza patetike”
11. Kam nevojë të bëjmë një pushim.

12. Nuk jam bërë për të qenë i lumtur.

13. Ti je shumë e mirë për mua.

14. Duhemi aq shumë sa do ta shkatërrojmë njëri-tjetrin.

15. Gjërat kanë ecur shumë shpejt mes nesh; më mirë të ndalojmë këtu.

16. Nuk është faji yt, por nuk merremi vesh me njëri-tjetrin.

17. Ti do të jesh gjithmonë e veçantë për mua.

18. Kam frikë se nuk jam i aftë të të jap atë që kërkon. Më mirë të të lë, sesa të të bëj të vuash.

19. Jam kaq i dashuruar me ty, sa kjo gjë më fut frikën…

20. Nuk arrij dot t’i përkushtohem lidhjes sonë.

Image result for i want to break up”
21. Sa më shumë të njoh, aq më shumë e kuptoj se do të jesh fatkeqe me mua. Më mirë të ndahemi këtu.

22. Po të lë sepse ti përbën një pengesë për karrierën time.

23. Po ndahem prej teje, sepse të kam tradhtuar me një kolege pune dhe nuk duhej të ta bëja këtë.

24. Po, ti më pëlqen (heshtje), por në të njëjtën kohë, më pëlqen edhe koka-kola.

25. Ti duhet të kishe dyshuar… Kam një muaj që po përpiqem të ta tregoj se dua të të lë!

26. Ne burrat jemi shumë budallenj, e dimë shpesh se kemi përkrah një person të përkryer, por i themi vetes se do të gjejmë më mirë, andaj vazhdojmë kërkimet…

27. Shpresoj të kesh një parashutë të mirë, sepse po të lë!

28. Dashuria? Po ç‘është dashuria?!

29. Nuk je tipi im.

30. Unë të dua, por familja ime nuk të pranon.

31. Ti je e adhurueshme, e përkryer, por nuk arrij dot të dashurohem me ty. Të premtoj se do t’i ruajmë kontaktet dhe mund të mbështetesh gjithmonë tek unë.

32. Nuk e di pse duhet të të lë, por ndjej se duhet ta bëj. Me vjen keq, por ka marrë fund.

33. Më duhet kohë që të reflektoj, të bëj një bilanc…

34. Mes nesh ka shumë dashuri, shumë lumturi, që më mbyt!

35. Asgjë nuk është e përjetshme.

36. Dua të ndahemi sepse ti më kujton shumë ish-in.

MUND TË JU PËLQEJNË