Një burrë i ri i shëndetshëm që u bë baba për herë të dytë vetëm 10 ditë më parë vdiq nga koronavirusi.

Ajo që filloi si kollë u bë shpejt dhimbje dhe më pas djersitje. Ai vdiq të enjten, pasi e kaloi natën duke qëndruar ulur me djalin e mitur Morgan, sipas Metro.

Sot, nëna me zemër të thyer tha që ai nuk kishte arritur as të përqafonte anëtarët e familjes në pikëllimin e tyre sepse ata po praktikonin distancimin shoqëror.

Tani është thënë se ajo duhet të izolohet me fëmijët e saj, Dylan Elias-Davies, katër vjeç dhe Morgan të porsalindur, për dy javët e ardhshme.

Ata nuk kishin qenë në gjendje të shihnin trupin e Thomas pasi ai vdiq.

MUND TË JU PËLQEJNË