Një vajzë 19-vjeçare nga Kosova rrëfen për herë të parë në “Fol me psikologen” momentet më të vështira të jetës së saj.

E emocionuar Diellza thotë se ishte 16 vjeç kur mësoi krejt rastësisht se ishte një fëmijë i birësuar. Kjo e vërtetë e shokoi dhe pasi u përballë me prindërit birësues mori aprovimin e tyre për të kërkuar nënën biologjike.

U lidh me Institutin e Detektivëve privatë dhe u desh të priste 1 muaj që të shihte për herë të parë portretin e njeriut që e kishte sjellë në jetë në një fotografi.

Teksa luftonte me veten dhe imagjinonte takimin, u zhgënjye edhe më shumë kur nëna biologjike e mohoi. Ajo shpjegon se nga njëra anë ishte presioni që ndjente dhe dëshira për ta njohur atë dhe nga ana tjetër ishte frika e prindërve që e kishin rritur se mos e humbisnin atë.

Drejtori i “Institutit të Detektivëve Privat” Ndue Pjetra, ka shpjeguar vështirësinë në gjetjen e nënës së Diellzës. Ai thotë se vajza ishte braktisur nga e ëma pasi kishte ardhur në jetë nga një lidhje jashtë martesore.

Gjatë kohës që ishte e martuar dhe bashkëshorti ishte emigrant ajo kishte patur një lidhje dashurie, fryt i së cilës ishte 19-vjeçarja.

Vendosi ta braktiste dhe e mohon edhe sot pasi nëse dikush mëson sekretin Diellza atëherë jeta e kësaj gruaje do të shkatërrohej së bashku me martesën nga e cila ka fëmijë të tjerë.

Pjetra ka sjellë edhe raste të tjera të vështira të cilat kërkojnë më shumë kohë për t’u zbardhur nga detektivët.

MUND TË JU PËLQEJNË