Të kesh një mik të mirë që me të vërtetë të intereson dhe të do atëherë e di se je me të vërtet me fat.

Vështirë të gjesh, por je me fat nëse e gjen. Ju duhet të plotësoni miqësinë tuaj me lidhje, dashuri dhe shumë të qeshura.

Më poshtë ne “Ndryshe” kemi përgatitur për ju disa nga thëniet më të mira për të gëzuar marrëdhënien tuaj madhështore.

Thëniet më të mira të miqësisë.

“Miqësia lind në atë moment kur dikush i thotë një tjetri:” Çfarë! Edhe ti? Mendova se isha i vetmi. “.

“Miku im më i mirë është ai që sjell më të mirën tek unë.”

“Një mik është ai që mbikëqyr gardhin tuaj të thyer dhe admiron lule në kopshtin tënd”.

“Miqësia e vërtetë vjen kur heshtja mes dy njerëzve është e rehatshme.”

“Miqtë e vërtetë janë ata njerëz të rrallë që vijnë për t’ju gjetur në vende të errëta dhe t’ju çojnë përsëri në dritë”.

“Miqësia nuk ka të bëjë me atë që ju keni njohur më gjatë atë person. Është për atë që hyri në jetën tuaj, tha “Unë jam këtu për ty”, dhe e provova atë. “

“Një mik i vërtetë është dikush që e sheh dhimbjen në sy, ndërsa të gjithë të tjerët besojnë se buzëqeshja në fytyrë”.

“Dëshira për të qenë miq është punë e shpejtë, por miqësia është një fryt i ngadalshëm” .

”Miqësia është një fryt i pasur”.

“Nuk ka asgjë si puking me dikë për të bërë ju në miq të vjetër.”

MUND TË JU PËLQEJNË