Mesazhet joshëse, fotografi të zhveshura dhe aroma e çuditshme e parfumit, janë disa nga shenjat e para që mund të vëreni në fillimin e tradhtisë.

Një mashkull jo i besueshëm mund të joshet nga shkrimet më intime me një grua tjetër. Shenjat në këmishën e tyre apo aroma e çuditshme janë një dëshmi mjaftë e fuqishme, raporton “Daily Star”.

Femrat kanë më shumë mundësi të pranojnë nëse ato ndihen fajtore apo që kanë një shok që kalojnë kohën me të. Edhe ato janë kapur disa herë nga burrat e tyre apo nga fotografit intime që kanë ndarë.

Femrat kanë mundësi dy herë më shumë që të pranojnë një ofertë dashurie se sa meshkujt.

10 mënyrat kryesore që ekspozohen ofertat e grave:

1.Një thirrje e dashnorit e zbuluar nga partneri
2.Skuqje në pjesët ku e ka puthur dashnori
3.Ato rrëfejnë
4.U shkruajnë dashnorëve në mënyrë të hapur
5.U tregojnë një personi të njohur apo një shok/shoqe
6.Ekspozimi i shpenzimeve në mënyrë të dyshimtë
7.Ekspozim i mashtrimeve nga partneri
8.Kapen fshehtas duke parë të dashurin e tyre
9.Emai-at për dashnorët të lexuar nga partneri
10.Dashnori i tyre i tregon partnerit që vajza ka për lidhjen

10 mënyrat kryesore që ekspozohen ofertat e burrave:

1.Dërgimi i mesazheve me tekste provokueseose fotografi tek dashnori i tyre
2.Partneri merr erën e parfumit në rrobat e të dashurës
3.Kontrollohen email-at nga partnerët
4.Mënyrat e mashtrimit të ekspozuara nga partneret
5.Shpenzime të ekspozuara në mënyrë të dyshimtë
6.Dashnori i tyre i tregon partnerit për lidhjen
7.Kapen fshehtas duke parë të dashurën e tyre
8.Thirrje telefonike me një dashnore të zbuluar nga partneri i tyre
9.Duke u treguar një miku apo dikujt të njohur
10.Ata rrëfejnë.

MUND TË JU PËLQEJNË