Në dashuri nuk ka rregulla të shkruara. Është një ndjenjë që vjen papritur, pa paralajmëruar dhe që prish krejtësisht zakonet tuaja. Megjithatë, burrat dhe gratë janë dy botë të kundërta dhe shprehin dashurinë e tyre në një mënyrë tjetër. Nëse nga njëra anë gratë janë romantike dhe ëndërruese, burrat arrijnë të qëndrojnë shumë më racional, madje edhe përballë dashurisë.

Kur ata lidhen me një person, ata me të vërtetë e bëjnë atë me gjithë zemër, edhe nëse arrijnë të thonë vetëm “Të dua” në mënyrën e tyre. Këtu janë 10 gjërat që burrat i duan për gruan në jetën e tyre, edhe nëse nuk do ta pranonin kurrë atë.

1.Format trupore
Kur një njeri na zgjedh, ai e bën atë sepse me të vërtetë mendon se ne mund të ishim bashkëshortja e tij e shpirtit. Jo vetëm që ai na do mendërisht, por edhe fizikisht. Për të, format tona janë më të mirat dhe madje edhe papërsosmëritë, sipas këndvështrimit të tij, janë padyshim unikë. Ai e do çdo pëllëmbë të trupit tuaj sepse i përket gruas që ai ka zgjedhur dhe e do.

2.Mënyra për të kuptuar njëri-tjetrin natyrshëm
Ai e do natyralitetin dhe spontanitetin me të cilin flisni dhe faktin që gjithçka midis jush ndodh pa përpjekje të veçanta. Ju e kuptoni njëri-tjetrin dhe jeni në një mendje. Edhe nëse çdo çift duhet të përpiqet gjithmonë që marrëdhënia të vazhdojë në mënyrën e duhur, afiniteti është thelbësor për tu ndjerë i kënaqur, por pa u mërzitur. Kur të jeni bashkë, ai do të mendojë se kështu dëshiron ai.

3.Buzëqeshja
Ekziston një frazë e famshme që thotë: “Ata më thanë që ta bëja atë të binte në dashuri duhej ta bëja atë të qeshte, por sa herë që ajo qesh, unë bie në dashuri” dhe është e vërtetë. Një burrë që na do, dëshiron të na bëjë të lumtur dhe i pëlqen të shohë buzëqeshjen që shpërthen në fytyrën tonë, veçanërisht kur ai është burimi i atij gëzimi. Mendoni kur shkëmbeni një puthje, për emocionet që kjo shkakton brenda jush: buzëqeshja pasi keni puthur është diçka unike për njeriun tuaj.

4.Defektet
Secili prej nesh ka të metat e tij pak a shumë të dukshme, por kur njeriu bie në dashuri, ato thjesht bëhen karakteristika të pamjes sonë fizike për të. Kjo është pikërisht arsyeja pse është e kotë të kërkojmë përsosmëri me çdo kusht, i dashuri ynë na do ashtu siç jemi. Sidoqoftë, ai do të na bëjë të ndihemi unik dhe të bukur edhe falë të metave tona që na bëjnë edhe më të veçantë dhe tërheqës në sytë e tyre.

5.Gjestet e bezdisshme
Shumë prej nesh, ndonjëherë, janë paksa të bezdisshëm në raste të caktuara, mbase bëjmë shprehje qesharake ndërsa lexojmë, rrudhin hundën kur qeshim, ose jemi të ngathët kur jemi në kuzhinë. Në të gjitha këto raste burri që na do gjithmonë buzëqesh, sepse e gjithë kjo është pjesë e jona në qenien tonë, dhe këto janë gjeste që na dallojnë nga të gjithë të tjerët, dhe që ai i do.

6.Mënyra për të zgjidhur problemet
Për një të dashur, ne jemi pika e tij e referencës në momentet më të vështira. Prandaj ai pëlqen të dëgjojë këshillat tona pasi e di se mund t’i besojë 100% dhe mendimi ynë ka më shumë rëndësi se kushdo tjetër. Për një burrë të dashuruar, këndvështrimi i gruas së tij është shumë i rëndësishëm dhe ai do ta marrë atë parasysh kur ai duhet të marrë vendime të rëndësishme për jetën e tij.

7.Spontaniteti
Ne gratë gjithmonë jetojmë dashuri në një mënyrë natyrale dhe të pakujdesshme. Nuk ka taktika apo filtra kur jeni me një burrë, gjithçka duhet të jetë spontane dhe njeriu në jetën tonë e vlerëson shumë. Ne flasim mbi të gjitha për gjestet e vogla: një puthje e papritur, një përqafim, vendosja e dorës në gju kur jeni ulur afër, këto janë kontakte të vogla fizike që e bëjnë atë të kuptojë se me të vërtetë kujdeseni për të dhe që ju ndihmojnë të qëndroni në një mendje.

8.Pamja
Të shikosh në sytë e një personi është një gjest tepër intim dhe vetëm kur i beson tjetrit plotësisht nuk mund të mos largohesh. I dashuri ynë e do atë dritë të veçantë që kemi në sytë tanë që e bën shikimin tonë të ndryshëm nga të gjithë të tjerët. Sytë tanë janë gjithashtu një mënyrë që ai të eksplorojë botën tonë, të cilën ai e do: qëllimi i tij është të na bëjë të lumtur në të gjitha mënyrat, pa lënë pas dore asgjë, dhe asgjë nuk është më e vërtetë se sytë.

9.Mënyra për të luajtur me flokët
Thuhet se është një gjest për të joshur një burrë, por është normale për ne gratë që të luajnë me flokë në mënyrë absolute. Partneri ynë e vlerëson shumë këtë gjest irracional, edhe nëse nuk do ta thoshte kurrë.

10.Kontakti fizik
Qëndrimi afër, të përkëdhelni veten ose thjesht të mbani duart është e rëndësishme në një histori dashurie. Burri ynë e do që të ndihet afër gruas së tij, ato janë gjeste të vogla që i bëjnë ata të ndjehen më të lidhur me ju si emocionalisht, ashtu edhe fizikisht. Momenti i preferuar? Kur e mbështesni kokën në shpatull ose në gjoks.

MUND TË JU PËLQEJNË