Këtë javë n’Kosovë Show ishte i ftuar Don Phenom, anëtar i TBA ku bën pjesë edhe i famshmi UniKKatil.
Don Phenom u ballafaqua me shumë pyetje rreth karrierës dhe jetës private.

Ai foli për raportet e tij dhe te TBA me Noyzin dhe UniKKatilit.

Në mes të emisionit ai u ballafaqua me dissin e përkatitur nga MC Shpeta.

MUND TË JU PËLQEJNË